Over Ronin

Erfgoed en innovatie:
de basis van onze visie

Ronin, voortgekomen uit GROEP KNIPPENBERG, combineert bewezen succes met een vooruitstrevende blik. Onze projecten in Limburg en daarbuiten reflecteren onze toewijding aan duurzaamheid, innovatie, en kwaliteit.

Toekomstperspectief

Met Ronin ziet CEO en oprichter, Harrald Peerebooms, de steeds veranderende marktomstandigheden op vlak van kwaliteit en duurzaamheid binnen vastgoedontwikkeling tegemoet. Aan de andere kant is het een manier om zijn visie en onberispelijke expertise binnen de internationale vastgoedmarkt uit te voeren. Ronin is niet het einde. Het is het begin van een nieuw hoofdstuk: het belichaamt alle kennis, netwerken en competenties in een uniek inzicht, visie en filosofie.

  1. Strategisch
  2. Vastgoed
  3. Belangenbehartiging

Ons team bestaat uit experts in elk facet van vastgoedontwikkeling. Door onze gezamenlijke expertise en onze Kaizen-aanpak laten we niets aan het toeval over.

Duurzaam kapitaal genereren door ethische ontwikkeling van vastgoedprojecten.
author

Uw project?

Samen bouwen aan de toekomst.
Zoekt u een aannemer voor een exclusief vastgoedproject in gedachten? Neem contact met ons op. Wij beloven een spoedige reactie en kijken ernaar uit om uw visie te realiseren.

Contacteer ons